Greve Fodbolds U16 pige talent skal have ny cheftræner efter sommerferien – Kenneth Kretschmer Petersen er stoppet med øjeblikkelig virkning.

Planen fra klubbens side var ellers på plads. Nadia Ansari overtager U16 pigerne og Kenneth skulle fortsætte i en deltidsrolle som Head of Coaching. Desværre for GF har Kenneth fået et ekstremt flot tilbud fra Sundby, som i sidste ende var umulig at takke nej til.

Fra klubbens side vil vi gerne sige tak for en engageret og dedikeret indsats. Især de sidste år har Kenneth været en ildsjæl og ikke mindst en drivkraft i bestræbelserne på at løfte GFs talentmiljø på pigesiden.

Det lykkedes i en grad, at GF modtog en klublicensstjerne fra DBUs side og blev rangeret som nummer 17 blandt alle landets klubber. Desværre udenfor de landsdækkende rækker men stadigvæk med flot anerkendelse på baggrund af en vedholden indsats fra Kenneth med Nadia og Christian Schønnemann ved sin side.

Fra Kenneths side er det en afsked med vemod:

‘Min trup bliver nu splittet op, nogen tager på efterskole, en enkelt hele vejen til USA, nogen starter i gymnasiet og andre skal lige have det sidste år i folkeskolen. Fodboldmæssigt bliver nogen på U18 og andre bliver hængende som U16. Det kan næsten lyde trist og selvom det i virkeligheden også er en anelse trist, så er det helt som det skal være.

Det er et farvel fra mig til Greve Fodbold – en fodboldklub der altid har betydet meget for mig og de sidste 5 år nærmest har fungeret som et andet hjem for mig. En fantastisk klub, hvis ambition om at skabe vindere og mental robusthed fortjener al den opbakning, den kan få.”

Fra klubbens side ønsker vi Kenneth al held og lykke – det har han fortjent og hans faglighed berettiger også til det. Samtidig er vi fra klubbens side stolte over at kunne sende endnu en veluddannet træner godt videre til næste niveau.

Følg Greve Fodbold