Som samarbejdspartner i Greve Fodbold bliver du del af et fællesskab, der i mange årtier har præget lokalområdet. Greve Fodbold har de sidste par år været igennem en kulturforandring med ønsket om at bygge en bedre og mere moderne fodboldklub på alle parametre. Det viser sig nu gavnligt for alle klubbens medlemmer og frivillige. Det skal også være gavnligt for vores samarbejdspartnere.

Vi arbejder løbende på at optimere vores kommercielle set-up. Det kommer til at ske i et tempo, hvor alle kan følge med. Fra klubbens side er det vigtigt, at vi opleves som ærlige og pålidelige, hvilket i højeste grad er og skal være gældende overfor alle vores samarbejdspartnere.

På nuværende tidspunkt kan vi tilbyde sponsorpakker på forskellige niveauer. I løbet af året er hensigten at præsentere nye tiltag, der tydeliggør, hvordan Greve Fodbold differentierer sig, og hvordan vi kan være med til at skabe yderligere værdi for vores partnere.

Er du interesseret i at høre, hvordan Greve Fodbold kan blive jeres genvej til nye forretninger og skabe større opmærksomhed omkring jeres produkter og ydelser, så kontakt os på sponsorchef@grevefodbold.dk