Vision
VI VIL HJÆLPE ALLE BØRN OG UNGE TIL AT BLIVE EN VINDER
Det vil vi gøre ved at hjælpe vores spillere til at realisere deres optimale sportslige og menneskelige potentiale – og derved forbedre deres mulighed for succes i livet.

Mission
VI UDVIKLER SYDKYSTENS DYGTIGSTE FODBOLDSPILLERE OG TRÆNERE
Det gør vi ved, hurtigere og bedre end vores konkurrenter, at tilbyde børn og unge en fodbolduddannelse i et holistisk miljø med brug af innovativ faglig metodik.

Overordnet ambition
VI VIL UDVIKLE MENTAL ROBUSTHED HOS ALLE
Det gør vi ved at sikre ekstraordinær fokus på det mentale aspekt både på og udenfor banen. Overfor vores trænere og ledere vil vi også kræve brug af pædagogisk anerkendende læringstilgange samt kræve fokus på at sikre et miljø med psykologisk tryghed, trivsel og glæde før alt andet.

Kerneværdier
RESPEKT
Vi prioriterer mennesket først samt er en synlig og bidragende del af lokalsamfundet.

UDVIKLING
Vi prioriterer den mentale udvikling over alt andet.

GLÆDE
Vi prioriterer sammenhold og relationer.

ENGAGEMENT
Vi er proaktive og sætter handling bag ord.

Talentværdier
PASSION
Vi bruger kun ekstraordinære ressourcer på at uddanne spillere, der elsker at spille fodbold og som udviser stærk motivation for at dygtiggøre sig og nå deres mål.

OPTIMISME
Vi bruger kun ekstraordinære ressourcer på at uddanne spillere, der er optimistiske og ikke betragter fejl som negative eller som stopklods for personlig udvikling – men som opfatter evner som dynamiske og tror på, at de kan udvikles gennem øvelse og vedholdenhed.

VEDHOLDENHED
Vi bruger kun ekstraordinære ressourcer på at uddanne spillere, der forsøger at besidde en udholdenhed for en bestemt indsats til at nå et bestemt mål – uanset, hvor megen modstand eller modgang spilleren møder.

To overordnede målsætninger
MENNESKELIG UDVIKLING
Procesmål:
Vi vil skabe en præstationskultur i et værdibaseret holistisk udviklingsmiljø med øget fokus på udviklingen af vores spilleres menneskelige karaktér

Resultatmål: Vi vil være rangeret i top 25 i DBUs licenssystem i 2025 med kontinuerlig progression og efterfølgende opnå en plads i top 10 på klubbens 100 års fodselsdag i 2035

SPORTSFAGLIG UDVIKLING
Procesmål: Vi vil fodboldfagligt udvikle vores spillere hurtigere og bedre ved brug af innovativ faglig metodik

Resultatmål: Vi vil udvikle vores egne divisionsspillere, som skal være medvirkende til kontinuerligt at skabe bedre resultater og spille GF 1. Senior højere op i rækkerne med et 3. divisionshold senest i 2023 og en stabilisering i 2025

Strategi
1. 
Styrk udvikling af organisation, struktur og HR
2. Styrk udvikling af trænere og specialister
3. Styrk spillernes individuel udvikling
4. Styrk spillernes kollektiv udvikling

5. Styrk klubbens kommericiel udvikling