Greve Fodbold vil være en moderne fodboldklub. Med udgangspunkt i glæde, trivsel og anerkendende pædagogik vil vi i tydelig sammenhæng med fodboldfaglighed på et højt niveau lære børn og unge at spille fodbold. Men foruden blot at lære drenge og piger at spille fodbold, så vil vi også opprioritere mennesket bag fodboldspilleren.

Vi vil gøre alt for at skabe indre motivation samt fremme de enkelte spilleres mentale kompetencer, som senere kan gøre gavn både på og udenfor fodboldbanen.

Det skal ske ved, at vi i Greve Fodbold har en klart defineret sportslig udviklingsmodel med tydelige rammer og retningslinjer at arbejde ud fra samt ved at uddanne vores trænere i højere grad på klubbens interne trænerskole. Vi tilbyder også sportslige supervisorer på banerne til at hjælpe trænerne i praksis, og vi har tilknyttet en mental coach, der med udgangspunkt i klubbens sportslige model og kultur skal være medvirkende til, at vi får vores egen mentale model til at skabe, prioritere og vedligeholde mental robusthed hos vores spillere.