Greve Fodbold vil være en moderne fodboldklub. Med udgangspunkt i glæde, trivsel og anerkendende pædagogik vil vi med ensrettet fodboldfaglighed lære børn og unge at spille fodbold.

Vi vil gøre alt for at skabe indre motivation samt fremme de enkelte spilleres mentale kompetencer, som senere kan gøre gavn både på og udenfor fodboldbanen.

Det skal ske ved, at vi i Greve Fodbold har en klart defineret sportslig udviklingsmodel med tydelige rammer og retningslinjer at arbejde ud fra samt ved at uddanne vores trænere i højere grad på klubbens interne trænerskole. Vi tilbyder også sportslige supervisorer på banerne til at hjælpe trænerne i praksis, og vi har tilknyttet en mental coach, der med udgangspunkt i klubbens kultur skal være medvirkende til at forbedre den enkelte spillers mental robusthed.