Bliv medlem

Kontingent
Alle medlemmer i Greve Fodbold betaler kontingent. Klubbens kontingent dækker en stor del af af klubbens udgifter og er differentieret efter klubbens tilbud til det enkelte medlem. Fra klubbens side ønsker vi at behandle alle medlemmer så fair som muligt, og vi opkræver derfor også brugerbetaling for ekstraordinære sportslige og sociale tilbud.

Se satser for kontingent her


Indmeldelse
Indmeldelse skal ske via Greve Fodbolds hjemmeside senest efter to gange prøvetræning. Indmeldelse kan ske her eller via dit holds træner. Har en spiller ikke betalt kontingent ved kampstart, kan han/hun ikke spille kampe for Greve Fodbold.

Indmeld dig her


Udmeldelse
Hvis du ønsker at udmelde dig af Greve Fodbold, skal det ske via din træner eller holdleder. Først gives der besked til træneren og holdlederen på pågældende hold, som ved om der er noget tøj eller andet, der skal retur til holdet inden udmeldelse. Derefter tages der kontakt til administrativ koordinator, som udmelder dig i medlemssystemet.

Hvis du er i restance kan træner eller holdleder ikke melde dig ud, før beløbet er indbetalt. Spillercertifikater kan ligeledes heller ikke udstedes, hvis du er i restance. Udmeldelse skal, for at opnå bindende virkning, ske skriftligt til træner eller holdleder inden den 15. i sidste måned af en betalingsperiode. Det er ikke muligt at få refunderet kontingent eller del af kontingent.

Bliv frivllig

Hvad kan vi tilbyde?
Greve Fodbold kan tilbyde et inkluderende miljø med glæde, tryghed og trivsel. Som frivillig i klubben bliver du del af et socialt fællesskab med ugentlig kontakt til børn og voksne, der alle værdsætter lige præcis den indsats du lægger for dagen.
Uanset stillinger og muligheder i klubben, så kan vi tilpasse din hjælp, så det opfylder lige præcis dit behov eller dit ønske om brug af tid. Hvad enten du har mulighed for at hjælpe med to, fem eller ti timer om ugen.


Hvor kan du hjælpe?
Uanset de mange frivillige hænder, som heldigvis allerede hjælper til i klubben, så er der hele tiden brug for flere. Kontakt os på grevefodbold@grevefodbold.dk, så vil vi tilbyde en mulighed, der passer præcist til dine behov. Alle henvendelser er naturligvis fortrolige.

Greve Fodbold kan altid bruge frivillige, der har lyst og energi til at hjælpe som:

– Trænere, assistenttrænere eller holdledere
– Årgangsledere
– Tovholder på faciliteter og boldrum
– Hjælpende hænder til faciliteter og boldrum
– Kommunikationsopgaver
– Hjemmekampdags-arrangør for Danmarksserieholdet
– Speaker i Tårnet til Danmarksserieholdets hjemmekampe
– Praktisk hjælp til arrangementer som stævner, fodboldskole, sociale events m.m.
– Klubhuskiosk – udskænkning og udlevering af drikkevarer, slik samt lettere bespisning


Hvad forventer vi?
I Greve Fodbold forventer vi, at du har lyst til at bidrage aktivt til vores miljø. Vi forventer, at du er engageret med en god social indstilling. Det er ikke afgørende, om du har noget specifik erfaring. Det vigtigste er, at du er positivt indstillet på at skabe de bedst mulige betingelser og rammer for vores børn og unge.

Har du mod på at hjælpe os som frivillig, så kontakt os på grevefodbold@grevefodbold.dk. Vi skal nok finde en post, der passer netop dig.

Bliv træner

Hvad kan vi tilbyde?
Greve Fodbold har gode trænings-faciliteter i et miljø med glæde, tryghed og trivsel. Vi tilbyder fodboldfaglig sparring og hjælp til alle trænere, uddannelse både internt og gennem DBU samt en overordnet sportslig model med tydelig 8- og 11-mands spillestil. Alle trænere bliver tilbudt tøjpakke og har samtidig mulighed for medbestemmelse i den grad, som det er muligt. Så længe det er til gavn for alle i klubben, så er det mindre vigtigt, hvem der er afsender på den næste gode idé.

Ud over en masse gode sociale og sportslige oplevelser, så tilbyder Greve Fodbold også økonomisk skattefri godtgørelse på kr. 1.000 per halvsæson til alle trænere. Er du træner med erfaring og et godt fodbold CV, så er der mulighed for at blive tilknyttet vores talentafdeling med yderligere økonomisk godtgørelse efter personlig aftale.


Hvad forventer vi?
I Greve Fodbold forventer vi, at du har lyst til at bidrage aktivt til vores miljø. Vi forventer, at du har en god social indstilling med lyst til at udøve en ledelsesstil baseret på anerkendende pædagogik med empati, engagement og respekt for alle. Det er ikke afgørende, at du har trænererfaring eller andre fodboldfaglige kompetencer. Vi skal nok hjælpe dig på det sportslige plan. For de fleste hold i Greve Fodbold er der to ugentlige træningspas samt kamp i weekenden.

Har du lyst til at prøve trænergerningen, så kontakt os på grevefodbold@grevefodbold.dk. Vi skal nok finde en post, der passer netop dig.

Du kan finde kontaktdata for holdenes træner eller trænere i menuen ‘kontakt’.

Baner og Omklædningsrum

Baneudvalget koordinerer booking af baner med den sportslige ledelse. Der er ikke et ubegrænset antal baner til brug i alle tidsrum, og det er vigtigt, at alle respekterer de respektive valg og kun anvender tildelte baner. I vinterperioden, hvor der kan være minimal plads på klubbens kunstbaner, anbefaler vi dialog trænerne imellem. Erfaringsmæssigt har de fleste trænere forståelse for andres pludselige behov, og de fleste problemer kan oftest løses ved brug af ’sund fornuft’.

Vi ser også gerne, at alle medlemmer benytter vores omklædningsrum før og efter træning med tilskyndelse fra den pågældende træner. Det sociale element og sammenholdet på et hold skal prioriteres i sammenhæng med klubbens overordnede værdier. Klubben har mange hold, så der bør udvises hensyn til hinanden, og alle skal hjælpe med at holde omklædningsrummene rene og efterlade dem i ordentlig stand.

Se banefordeling for forår 2019 her

Se oversigt over Greve Fodbolds baner her

Dommere

Byd altid dommere velkommen i klubben, og behandl dem med respekt. Både før og efter kampen er det uanset uenigheder vigtigt, at alle trænere og ledere optræder som en værdig repræsentant for klubben. Det er ligeledes en pligt for enhver træner og leder i klubben at sørge for, at klubbens spillere også behandler dommerne med respekt.

DBU Sjælland påsætter dommere i visse rækker. I henhold til turneringsbestemmelsernes § 27.2 skal hjemmeholdene selv stille med dommer til kampene i såkaldte ’Døm-selv-kampe’. Disse rækker kan ændre sig fra år til år, hvorfor det anbefales at man tjekker DBU Sjællands hjemmeside. Som udgangspunkt sørger man selv for dommere til træningskampe.

Når man selv skal stille med dommer, kan man enten bruge en forælder eller eventuelt en assistenttræner som dommer. Spilles kampen ikke på grund af manglende dommer, vil hjemmeholdet normalt blive erklæret som taber.

Spillertøj

Greve Fodbold og Unisport har lavet en aftale, som betyder rabat til alle klubbens medlemmer på alle varer købt hos Unisport.

Ved at bruge vores kode, så får du 10% rabat på den vejl. pris på varer på unisport.dk samt i flagship butikken.

Koden er: Greve10.

U5 spillere, der tilmeldes og opstarter som U5 i foråret, får tilbudt en taske og tøjpakke af Greve Fodbold.

Det er muligt for alle hold at købe og/eller sponsorerer trænings- og kamp- eller paradetøj med påtryk af sponsors logo. Tøjet skal være af mærket Hummel, og tøjet skal købes hos Unisport.

Enhver henvendelse til sponsorer skal koordineres med klubbens sponsoransvarlige bestyrelsesmedlem her. Samtlige omkostninger til trænings- og paradetøj er for egen regning.

Klubben har en aftale med Hummel om køb af tøj til en fordelagtig pris, og købet skal foregå gennem klubbens tøjkoordinator her.

Aftalen med Hummel og Unisport gør, at klubben uden omkostninger får dækket størstedelen af træningstøj til vores frivillige trænere. Dette betyder også, at vi ikke accepterer køb af andet end Hummel tøj samt ikke accepterer køb af trænings- eller kamptøj andre steder end hos Unisport.

Vi vil opfordre til, at så mange forældre som muligt tager initiativ til at hjælpe med at fremskaffe sponsorer, for at nedbringe egenbetalingen per spiller.

Greve Fodbolds spillerdragt har altid været og skal fortsat være blå trøje, hvide shorts og blå strømper. Den skal benyttes i alle kampe forudsat at modstanderen på udebane ikke også spiller i blå trøje.

Hvis modstanderen spiller i blå trøje så skal spillerdragten være hvid trøje, hvide shorts og blå strømper.

Forældrehåndbog

I Greve Fodbold anser vi forældrene som væsentlige medspillere i klubbens dagligdag. Forældrenes opførsel har en stor indflydelse på børnemiljøet, både sportsligt og socialt.

Vi ønsker alle forældre god fornøjelse med fodbold i vores klub, og opfordrer alle til at nyde børnenes udvikling både som fodboldspiller og som menneske uanset om det er succes eller fejl, der udvikler spilleren.

Se mere i Greve Fodbolds udvidet Forældrehåndbog her

Eller i den mindre omfattende Forældrehåndbog her

Stævner og Træningslejre

Ønsker man at deltage i private stævner i ind- og udland, så er deltagergebyr ikke inkluderet i kontingentet, hvorfor omkostninger til dette afholdes af de enkelte hold. En gang årligt er det muligt at ansøge om tilskud fra klubbens rejsefond.

Ifølge DBU´s reglement skal Greve Fodbolds bestyrelse til enhver tid have kendskab til, hvor klubbens spillere befinder sig på træningslejr eller til stævne. Dette såfremt spillere fra Greve Fodbold bliver involveret i en ulykke eller anden utilsigtet hændelse grundet stævnedeltagelse, træningslejr eller ved transport på vej til/fra disse aktiviteter.

Rejsefond

Det er muligt for alle hold at søge om økonomisk tilskud til inden- og udenrigs-rejser i form af træningslejre samt stævner/træningsturneringer. Overordnede betingelser kan du finde her.

Ansøgningsfrist er hvert år den 1. februar, og der skal vedlægges relevant dokumentation samt budget for arrangementets gennemførelse. Der kan max. ansøges og ydes tilskud op til 5.000 kr. per hold, og det pågældende tilskud udbetales først, når dokumentation for betalte udgifter er fremsendt. Ansøgningsskema finder du her.

Der kan kun ansøges til en træningslejr eller et stævne om året per hold, og samme hold kan ved tildeling af støtte, ikke ansøge det følgende år. Tilskud ydes kun, såfremt der er tale om træningslejr eller stævne med overnatning eller træningslejr, hvor der er indregnet egenbetaling per spiller. Refusionsbilag for udlæg finder du her.

Ansøgning indsendes på rejsefond@grevefodbold.dk

Mad og Drikke

I Greve Fodbold er det muligt at købe mad og drikke på Café Langsiden i Greve Idrætscenter. Caféen tilbyder et bredt og varieret sortiment med dagens varme ret og andre lette retter som kan imødekomme de besøgendes behov. Caféen har i hverdagen åbent fra 13.00 – 21.30 og i weekenden fra 09.00 – 17.00.

I Greve Fodbolds klubhus er det i sommerperioden også muligt at købe sandwich, slik og drikkevarer samt ristede pølser i weekenden.

Klubhuset holder lukket vinterperioden og har ellers åbent hver weekend fra 10.30 til 16.00.

Kommunikation

Greve Fodbold kommunikerer aktivt via hjemmeside, e-mails/nyhedsbreve, Instagram og Facebook.

Det er oplagt for spillere og forældre at kommunikere sammen via Facebook. Fra klubbens side tilrådes der, at holdleder, som administrator, opretter en gruppe for pågældende holds forældre samt en gruppe for holdets spillere, således at kommunikationsemner og -temaer kun målrettes til rette gruppe.

Diverse

Alkohol- og rygepolitik
Greve Fodbold har den holdning, at vi ikke kan prædike total afholdenhed overfor alle. Det er et spørgsmål om at have den rette indstilling til at omgås alkohol og rygning på en fornuftig og ansvarsbevidst måde. Vi forventer dog, at klubbens trænere og ledere optræder ædruelige og etisk korrekt under udførsel af træner- og lederopgaver. Det er derfor ikke acceptabelt for trænere og ledere at drikke alkohol eller ryge offentligt i nærheden af omklædningsrum eller på/ved træningsbanerne. Det er hellere ikke acceptabelt, at klubbens medlemmer optræder berusede under igangværende fodboldkampe og til træning. Bestyrelsen forventer, at alle med tilknytning til klubben har et fælles ansvar for, at alle efterlever klubbens alkohol- og rygepolitik.


Forsikring
Den enkelte træner eller det enkelte medlem bærer selv ansvaret for at være dækket ind ved ulykker, der sker i fritiden. Klubben kan således ikke drages til ansvar ved skader, tyveri m.m., der opstår på banen eller i omklædningsrummet.

Det er vigtigt, at der ved stævner uden for landets grænser tegnes en sportsrejseforsikring, da det danske sygesikringsbevis ikke altid dækker.


Hjertestarter
Du kan finde en hjertestarter i klubhuset og i hallen.


Mødelokale
Klubben råder over lokaler, der kan bruges til forældre- og spillermøder. Lokalerne kan bookes på grevefodbold@grevefodbold.dk.


Nøgler og nøglekort
Alle trænere modtager en nøglekort til træneromklædning m.m. Dette udleveres kun, efter underskrivelse for modtagelsen. Når træneren stopper skal nøglekortet afleveres igen. Såfremt du ikke afleverer nøglekortet vil du blive holdt økonomisk ansvarlig gennem tilbageholdelse af eventuel godtgørelse eller via fremsendelse af faktura.


Persondatalov
Greve Fodbold er underlagt persondatalovens regler for behandling af personoplysninger. Overordnet stiller Databeskyttelsesforordningen fire hovedkrav til klubbens behandling af medlemmernes personoplysninger.

  1. Klubben skal altid have et sagligt formål med at registrere og behandle personoplysninger og skal begrænse disse oplysninger til de strengt nødvendige i forhold til det saglige og legitime formål
  2. Klubben skal dokumentere, at den har overblik over behandlingen af personoplysninger. Det gør klubben blandt andet i en ’fortegnelse’, hvor den angiver, hvilke typer af oplysninger, der behandles, hvem der behandler dem, og hvor de arkiveres
  3. Klubben skal informere medlemmer om, hvilke oplysninger der er registreret og hvorfor. Dette sker i klubbens ’privatlivspolitik’
  4. Klubben skal have tilpas datasikkerhed og skal anmelde brud på datasikkerheden til Datatilsynet

Greve Fodbold vil gøre alt for at overholde persondatalovens regler. Hvis du oplever brud på reglementet eller har spørgsmål til samme, så er du velkommen til at kontakte os på grevefodbold@grevefodbold.


Pædofili erklæring
Siden 1. juli 2005 skal alle idrætsforeninger indhente børneattest for alle lønnede og ulønnede trænere, ledere og frivillige.

Der kan kun indhentes oplysninger, hvis der gives samtykke. Hvis ikke der gives samtykke, kan pågældende træner, leder eller frivillig ikke ansættes og virke i klubben.

Ifølge loven skal der ikke indhentes børneattester for forældre, der kører børn under 15 år til kampe eller for forældre og andre hjælpere, som kortvarigt hjælper til på en træningslejr eller til et stævne.


Spilleregler og love
Regler og love kan findes på DBU Sjællands hjemmeside her.


Sponsorer og partneraftaler
Klubben er både interesseret i og afhængig af partnere og/eller sponsorer. For øjeblikket er det muligt for de enkelte afdelinger/hold at indgå separate partneraftaler efter nærmere aftale med sponsorchefen. Ingen sponsoraftaler kan dog indgås før bestyrelsen er informeret og partneren er godkendt.


Tyveri
Det er heldigvis sjældent, at vi oplever tyveri i Greve Fodbold. Men hvis der sker tyveri fra omklædningsrum eller fra spillepladsen, så er det medlemmets egen forsikring, der skal dække. Greve Fodbold er ikke forsikret mod tyveri.