Støt lokalt – det gør vi
Måske er du stødt på os i bybilledet i Greve? Vi gør nemlig meget ud af at støtte de lokale sportsforeninger. Det gør vi, fordi vi er stolte af Greve og gerne vil være med til at udvikle sporten i byen. Det har givet os et bredt netværk og gør, at vi kan matche købere og sælgere af boliger på bedste vis.

Køb og salg af boliger
Uanset om du skal købe eller sælge, kan du være sikker på at få kompetent og erfaren rådgivning hos Real Mæglerne Greve & Solrød.

Skal du sælge din bolig?
Hvis du skal sælge din bolig, sørger vi altid for at give dig en gennemarbejdet og troværdig vurdering. Vi sætter ikke prisen kunstigt højt, så du vælger os af den grund, men vi sætter den realistisk, så du får dit hjem solgt inden for den tidsramme, der passer dig.

Skal du købe bolig?
Hvis du er på udkig efter drømmeboligen, kan du med fordel blive en del af vores voksende netværk. På den måde hører du om det, så snart vi får et eventuelt match ind ad døren – flere og flere af vores boliger bliver nemlig solgt, inden de overhovedet er blevet annonceret. Vi tilbyder desuden køberrådgivning, så dit boligkøb er trygt og sikkert hele vejen igennem.

Kontakt os
Ønsker du at købe eller sælge din bolig, eller har du spørgsmål til bolig salg eller -køb, du gerne vil have svar på, er du altid velkommen til at ringe til os på 43 90 00 91. Vi byder også gerne på en kop kaffe og en uforpligtende snak på Greve Strandvej 18, så kig forbi!

Vi glæder os til at se dig!

Lars Højer
RealMæglerne Greve & Solrød ApS
Greve Strandvej 18
www.realmaeglerne.dk

Telefon:  4390 0091
Mobil: 2083 8537
Mail:  lah@mailreal.dk

Følg Greve Fodbold