Greve Fodbold har indgået ny flerårig hovedsponsor-aftale med byens lokale ejendomsmægler Real Mæglerne Greve & Solrød

Lokalkendskab, socialt engagement og et stort netværk kendetegner Real Mæglerne i Greve & Solrød. Indehaver Lars Højer er en erfaren ejendomsmægler, der har været i boligbranchen i mange år. Lars er født og opvokset i Greve, og det er muligt, at du har set ham på stadion eller andre steder i lokalmiljøet.

Det kommer kunder til gode, at Lars og hans medarbejdere derved har et bredt netværk. Det gør, at Real Mæglerne i Greve & Solrød kan matche købere og sælgere af boliger på bedste vis. De ved nemlig, hvad de taler om, og det kommer dig til gode, uanset om du skal købe eller sælge.

Generelt gør Lars Højer og hans medarbejdere i Real Mæglerne meget ud af at støtte de lokale sportsforeninger. Det gør de, fordi de er stolte af Greve og gerne vil være med til at udvikle sporten i byen.

‘Der er mange nye gode tiltag i Greve Fodbold. Det er godt at se, at klubben nu tydeligt satser på både bredde og elite. Blandt andet med ‘Projekt egen avl’, der indbefatter både børn, ungdom og senior. Derfor vil vi gerne med på holdet og støtte lokalsporten med et langsigtet sponsorat, der skal hjælpe alle i Greve Fodbold’, udtaler Lars Højer til Greve Fodbolds sponsorchef Anders Sønnichsen.

Fra Greve Fodbolds side siger vi tak for støtten. Vi håber, at alle medlemmer, forældre, frivillige og trænere vil være med til at støtte op omkring Real Mæglerne i Greve & Solrød. Når de vælger at støtte lokalt bør vi alle bakke støtten op.

Følg Greve Fodbold