Greve Fodbold har altid sidestillet pigerne med drengene i vores tilgang til de muligheder, man skal have som fodboldspiller. Det satte vi endnu engang streg under med vores ambitioner om at blive licensklub på pigesiden, ligesom vi er det på drengesiden.
Derfor er det også helt naturligt, at vi nu opgraderer vores talent set-up på pigesiden, således at vi kan søge pigelicens til sæsonen 2021/2022. Vi har et rigtig stærkt udgangspunkt i de eksisterende pigeungdomshold, sammenholdt med de synergier og erfaringer vi har fra drengesidens store arbejde med talentudvikling de senere år, giver os et stærkt fundament at bygge videre på i forhold til at udvikle vores talentmiljø også på pigesiden.
Til at være med til at udvikle talentarbejdet har Greve Fodbold tilknyttet Daniel Weisdorf, som Head of Coaching for ungdomsholdene i kvindesektoren.
“Jeg er født i Greve og er nærmest vokset op i Greve Fodbold. Jeg har spillet fodbold hele mit liv i GF. Min stedfar har været bestyrelsesmedlem, stået for klubhuset plus en masse andre ting, og er også æresmedlem i Greve Fodbold.
Så det var helt naturligt for mig at sige ja, da jeg blev spurgt om jeg ville komme tilbage til Greve og blive Head of Coaching i pigeafdelingen.
Greve Fodbold har gang i en utrolig spændende udvikling omkring pigefodbolden, og i rollen som Head of Coaching har jeg mulighed for at være med til at udvikle de i forvejen dygtige trænere og spillere samt give et allerede godt projekt et løft.
Jeg ser meget frem til samarbejde med trænere, spillere og den sportslige ledelse. Jeg er sikker på Greve fodbold går nogle spændende og udfordrende år imøde.”
Som Head of Coaching får Daniel ansvaret for U13-U18 årgangene i Greve Fodbold. Han skal sammen med resten af vores stærke hold omkring pigeungdommen sikre, at trænere såvel som spillere bliver uddannet og udviklet i vores spillestil og filosofi for klubben.
Daniel kommer med over 20 års trænererfaring, en trænerkarriere der startede i Greve Fodbold og sidenhen har taget ham forbi bl.a. Hvidovre, HB Køge, FC Nordsjælland og Slagelse. Daniel har en lang vifte af gennemførte DBU-kurser og har været indehaver af DBU A-Licens siden 2014. Udover en bred og meget stærk fodboldfaglighed kommer Daniel med præcist det mindset og den tilgang til udvikling som vi ledte efter.
Følg Greve Fodbold