Der er lukket for tilmelding – vi vender tilbage i 2021 med Sydkystens bedste fodboldskole.

I første uge af skolernes sommerferie 2020 afholder Greve Fodbold endnu en gang fodboldskole med børn fra Greve og omegn. Det bliver fem dage fyldt med godt humør og sjove oplevelser efter de retningslinjer som corona-krisen påbyder. For de ambitiøse små fodboldspillere, så har vi masser af fodboldfaglige tiltag, der kan prøves. Vi vil have fokus på at træne individuelle tekniske færdigheder, og sætte dem i relation til holdet, så alle også bliver dygtigere i kamp.

Regeringen har meldt nye retningslinjer ud for fase 2 og fase 3 i genåbningen af Danmark, som gør det muligt at gennemføre årets fodboldskoler. Samtidig er der blevet åbnet op for, at fysisk kontakt i forbindelse med fodbold kan gennemføres med ekstra stor opmærksomhed på myndighedernes anbefalinger ved især hygiejne og forebyggelse af kontaktsmitte. 

I fase 3 med start 8. juni vil der blive åbnet for sommeraktiviteter for børn og unge – hvis smittetrykket tillader det – samtidigt med, at grænsen for forsamlingsforbud hæves fra 10 til 30-50 personer – og potentielt til et større antal. 

Derfor sætter Greve Fodbold gang i afviklingen af sommerens fodboldskole som planlagt med udgangspunktet, at sundhed kommer før alt andet.

Vi er gået i gang med at udarbejde endelige protokoller for afviklingen af GF Fodboldskole, så alle fodboldpiger- og drenge kan øve tekniske færdigheder og taktisk forståelse med trivsel i trygge rammer. 

Lige så snart DBU og myndighedernes retningslinjer i fase 3 ligger fast, så vil vi færdiggøre protokoller til endeligt brug på fodboldskolen. Disse protokoller vil naturligvis blive videresendt til alle deltagere inden start.

HVORNÅR: 29. juni kl. 09:00 – 3. juli 2020 kl. 15:00
HVOR: Greve Idræts- og Fritidscenter, Lillevangsvej 88, 2670 Greve, Danmark
HVEM: Alle fra 6 – 13 år

ALLE BØRN FÅR:
– Tøjpakke med Hummel trøje, shorts, strømper
– En Hummel fodbold
– Fem dage med sjov fodboldtræning, der tager udgangspunkt i din alder og dit nuværende niveau
– Træning af bla. Greve Fodbolds dygtigste Talenttrænere samt mulighed for individuel angrebs/forsvarstræning
– Nye venner og masser af sjove oplevelser
– Frugt alle dage
– Drikkedunk
– Diplom

Se mere på DGIs hjemmeside her.

Mange sportslige hilsener

Følg Greve Fodbold