Greve Fodbolds U13/14/15/17/19 Talenthold er lige kommet hjem fra en fantastisk træningslejr. Lokationen Delden i Holland var blevet valgt på grund af byens beliggenhed og hotellets gode faciliteter. Det skadede heller ikke, at diverse Allsvenskan hold og FC Nordsjællands Superligatrup er hyppige gæster. Det burde borge for kvalitet. Hvilket det også gjorde.

Lige uden for det fine lejlighedshotel med store værelser, hvor drengene kunne boltre sig og få lidt fred når der var behov, lå en golfbane og tre fodboldbaner. Fodboldbanerne bar præg af, at golfbanens greenkeeper også havde ansvaret for fodboldbanernes beskaffenhed. Daglig besigtigelse af græsset og vanding af banerne gjorde banerne næsten lige så perfekte som golfbanens greens. Kun lige næsten men absolut ikke en stor overdrivelse.

På hotellet var der mulighed for mange forskellige aktiviteter … tennis, svømning, pool, dart. Der var hoppeborg, bordfodbold, hockey og meget mere. Masser af sjove aktiviteter til at aktivere alle drengene … hvis de altså ikke var for udmattede grundet de to daglige træningspas. Var de trætte eller måske lidt småskadede, så var der mulighed for at få lidt helende massage af Mark (Leth Pedersen). Stor ros til Mark, der foruden at være en dygtig massør også var et socialt samlingspunkt for næsten 100 børn og unge. Altid med et smittende smil på læben. Også når han kom på ‘overarbejde’.

Se også videoer fra Greve Fodbolds YouTube kanal.

Træningskampe fik vi også tid til. Bon Boys og Excelsior blev sikkert slået af U14/15/17/19. Kun lige vores U13 hold kom hjem med nederlag efter en kamp, hvor modstanderholdet havde brugt alle kneb for at bringe dem ud af psykisk balance. Det lykkedes desværre, og med kneb som at slå, sparke og spytte, så var det svært at holde humøret højt. Til gengæld faldt drengene ikke for fristelsen ved at give igen af samme mønt. De forsøgte kampen igennem at spille fodbold, som de har lært bedst, og repræsenterede dermed logoet på bedste vis. Flot drenge.

Træningslejren blev også startskuddet til individuelle samtaler omkring mental robusthed. Sammen med mental coach Brian Jensen har vi udarbejdet en spørgeguide med fokus (for denne gang) på ‘at komme tilbage efter øjeblikkelig oplevet modgang’. Næsten 40 drenge kom godt igennem samtalerne og allerede til både træning samt kamp kunne man observere nogle af de aftalte strategier komme i spil, når en bestemt situation opstod. Dejligt at se og husk nu, hvad der blev aftalt. Fra klubbens side, så fortsætter vi med fokus på den mentale robusthed og ender senere på året ud med en model til at håndtere det mentale aspekt i endnu højere grad.

Sidst men ikke mindst stor TAK til trænere og holdledere. Det var flot at se alle trænere tage tydeligt ansvar for drengene i deres trupper. Både når det angik sportslige og sociale relationer. Når regler skulle håndhæves eller nogen skulle motiveres. Som allerede sagt, så var det en fremragende tur og med mere end 100 mennesker samlet eet sted, så er det svært at undgå konflikter. Men det var ikke desto mindre det som skete. Meget imponerende og især af vores unge trænere, der på papiret kun har en gennemsnitsalder på lidt over 20 år. Trods deres unge alder tager de dog ansvar og udviser en modenhed, der gør dem dobbelt så gamle og erfarne når det kræves … både på og udenfor banen.

God påske til alle og endnu en gang tak fra klubbens side!

Følg Greve Fodbold