Greve Fodbold ønsker med Talentskolen at tilbyde ekstra træningstiltag for alle i klubben. Det er derfor muligt at tilkøbe ekstra træning eller blive tilbudt ekstra træning i forbindelse med forhøjet kontingent.


Specifiktræning
Specifiktræningen er et ekstra træningstilbud til alle hold i klubben fra U7 til U12. Målet i specifiktræningen er at udvikle den enkelte spillers tekniske færdigheder med progressioner og regressioner i alle øvelser. Dette skal sikre, at alle børn bliver matchet på et passende niveau. Specifiktræningen bliver tilbudt i halvårlige forløb direkte til holdene.


Morgentræning
Morgentræning tilbydes til talentholdene U13, U14 og U15. Morgentræningen fungerer som en ekstra holdtræning med fokus på holddynamiske og relationelle færdigheder.


Individuel træning
På talentholdene kan der tilbydes individuel træning til spillere med spidskompetencer eller mangler der skal opgraderes.


Målmandstræning
På talentholdene tilbydes der målmandstræning til alle målmænd.


Trænerskole
Greve Fodbolds udviklingsledere tilbyder trænerskole til alle klubbens talenttrænere. For de yngste holds trænere vil skolingen foregå sammen med supervisionsforløb på banerne. For de ældre holds trænere vil der være et teoretisk undervisningsforløb på fire moduler efterfølgende af praktisk supervision.