Kvinde-senior er tilbage i Greve med manér. Efter bare fem måneder på træningsbanen har Greve Fodbolds 1. Kvinde-senior formået at rykke sikkert op allerede første sæson.

Syv kampe og syv sejre med en målscorer på +16, som sagtens kunne have været dobbelt så høj.

Lørdag 1. juni slog holdet sidste års nedrykkere fra rækken over, hvilket betød, at de derfor blot skulle bruge et enkelt point for at rykke op.

I dagens anledning blev kampen spillet søndag på Greve Stadion, og hvis pigerne havde nerver på, så var det ikke til at se.

Bare to minutter inde i kampen hamrede Navi, som er holdets topscorer, bolden i nettet, og efter en flot 1. halvleg var kampen faktisk afgjort med en score på 4-0. Der blev scoret endnu et mål i 2. halvleg, hvilket betød, at kampen endte 5-0 i hjemmeholdets favør.

Holdet er nu klar til SM-finale mod Farum 23. Juni 13.30 i Ølstykke, hvor al mulig opbakning er ønsket.

Fremadrettet bliver det spændende at følge 1. kvinde-senior. Ambitionerne er store og oprykning allerede til jul er absolut en mulighed.