Det har været en hård start på efterårssæsonen for Danmarksserieholdets cheftræner Dennis Olsen. Med en del spillere på sen ferie og andre spillere med skader begyndte sæsonen alt andet end forventet. Men med syv points i de sidste tre kampe er holdet atter kommet på rette kurs.

Lørdag eftermiddag gik det ud over lokalrivalerne fra Karlslunde. Resultatet endte på en kneben 2-1 sejr. Men resultatet snyder. For det var GF, som med taktisk snilde, kompakt afstand mellem kæderne og kollektiv tålmodighed var tættere på 3-0, 4-0 og 5-0 end et muligt uafgjort resultat. Med ‘Mini’ som kreativt omdrejningspunkt i omstillingerne kom holdet frem til mange store målchancer, hvor mindst en af dem skulle have være omsat til mål.

Med cirka et kvarter tilbage af kampen fik Mitchell Tagø Pedersen dog fortjent bragt GF foran 2-0. Det havde dog desværre den effekt, at holdet trak sig 25 meter længere tilbage på banen og overlod al initiativ til Karslunde. Afstandene mellem kæderne blev for store og en del af Greves spillere så særdeles trætte ud. GF kom stadig frem til chancer, men i 84. minut reducerede Mitchells bror, Mathias Tagø Pedersen til 2-1 for Karlslunde.

Kampen endte med seks minutters overtid til manges forbavselse. De sidste ti minutter af kampen forløb med minimal løbevillighed samt manglende mentalt overskud og viste tydeligt, hvad der har manglet i de første kampe af efterårssæsonen. Men ser man bort fra de sidste ti minutter af kampen, så var GFs seniorhold med afstand det bedste hold på dagen.

Ydermere var det endnu en af Greve Fodbolds ‘egne drenge’, der satte målscoringen i gang. Mads Christensen er som tidligere ungdomsspiller i GF og nuværende førsteårssenior tydeligt bevis på, at det godt kan betale sig at satse på vores egne spillere. Fra bestyrelsens side er man overbevist om, at faglig bæredygtighed og resultatmæssig kontinuitet kun kan ske med en strategi, der involverer både børne- og ungdomsafdelingen. Det er en langsigtet strategi men i modsætning til andre klubber, som jager kortsigtede resultater, så viste Dennis’ drenge, at vi er på rette vej. Flot drenge.