Efter to år som cheftræner for Greve Fodbolds Danmarksseriehold har Dennis Hald Olsen besluttet at stoppe som træner og overlader posten til Anton Moestrup Rasmussen.

’Det har været en svær beslutning at træffe. Men arbejdet som cheftræner for et Danmarksseriehold er meget tidskrævende, og jeg har behov for at bruge mere tid på min familie, siger Dennis og fortsætter.

Så det er med stort vemod, at jeg stopper som træner for et fantastisk hold, hvor mange af spillerne lige som mig har været med fra serie 4 til Danmarksserien. Det har været to år med bump på vejen. Men vi slutter af med at ligge i toppen af Danmarksserien, og jeg er overbevist om, at vi havde overvintret på en af de to første pladser, hvis corona-situationen ikke havde lukket rækken ned.

Jeg er samtidig også glad for at kunne have bidraget til hele kulturforandringen som GF har været igennem. Vi har på senior først og fremmest gjort op med en kultur, hvor træner og spillere kom udefra på grund af de penge som de fik. Gik det mindre godt, så var alle væk igen og genopbygningen kunne begynde forfra.

Siden starten af 2019 har klubben haft fokus på at skabe et bæredygtigt fundament, og derved skabe den kontinuitet, der kræves for at lykkes på lang sigt. Allerhelst med spillere, der kan og vil indgå i klubbens fællesskab samt er gennemsyrede af Greve Fodbolds værdier.

Det mener jeg, at vi har været gode til. Transitionen nedefra er blevet lettere i dagligdagen, og det er blevet nemmere for klubbens ungdomsspillere at ende på førsteholdet. Det er også blevet nemmere for klubbens trænere at ende på førsteholdet, hvilket Anton er bevis på.

Anton kom ind fra højre da der var behov for hjælp i august måned og har lige siden gjort det fremragende. Han er en ung mand på fødselsattesten men væsentlig ældre af natur. Han besidder en taktisk ekspertise og kender klubbens spillerstil til punkt og prikke. Han er en moderne træner af den karakter, som vi i klubben gerne vil uddanne, så jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at han er den rette mand for holdet. Jeg håber derfor også, at alle vil hjælpe til med at gøre overtagelsen af holdet, så nem som mulig, slutter Dennis af.’

Fra klubbens side vil vi gerne sige tak for en engageret og dedikeret indsats, som på trods af hårde odds hele tiden har indbefattet højt humør og højt ambitionsniveau. Heldigvis forbliver Dennis omkring holdet da han har indvilliget i at overtage den nyligt opsatte rolle som Team Manager. En rolle, hvor han blandt andet skal hjælpe med at skabe en endnu bedre oplevelse for publikum og partnere til Danmarksserieholdets hjemmebanekampe. Men også en rolle, som kræver et væsentligt mindre tidsforbrug, så der er mere tid til Pernille og børnene.

Følg Greve Fodbold