Efter vellykket afholdelse af Greve Fodbolds første officielle trænerskole, tilbyder vi nu igen mulighed for tilmelding til næste undervisningsforløb.
Trænerskolen vil blive afholdt på første sal i hallen tirsdag den 04-12-18 og onsdag den 12-12-18 klokken 19:15 – 21:00.

Trænerskolen indeholder i alt fire moduler, hvor de to sidste kun er påkrævet af elite/talenthold.

4. december:
1. Ledelsesstil
2. Træningsopbygning

12. december:
3. Spillestil
4. Scouting

Trænerskolen henvender sig til både pige- og drengeafdelingen. Undervisningen bliver afholdt af udviklingsleder U13-U19 Anton Moestrup, og alle trænere i klubben er meget velkomne – også trænere fra U6-U12. De to første moduler henvender sig til både elite/talent og bredde. De to sidste moduler henvender sig primært til elite/talent men breddetrænere er også meget velkomne til at deltage her.

Ønsker du at deltage, så tilmeld dig venligst ved at skrive til antonmoestrup@gmail.com.

For alle U6-U12 hold, så foregår trænerskolen desuden også ude på banerne sammen med udviklingsleder U6-U12 Mads Laugesen, som vil komme rundt til alle hold. Er der spørgsmål så kontakt Mads på madslaugesen@gmail.com.

Bedste hilsener
Greve Fodbold