Kære allesammen

Mandag 6. april meddelte statsminister Mette Frederiksen, at restriktionerne i det danske samfund forlænges til 10. maj i et forsøg på at mindske spredningen af coronavirus i Danmark.

I den aktuelle og alvorlige situation bakker vi i Greve Fodbold naturligvis op om myndighedernes retningslinjer. Det betyder, at alle klubbens aktiviteter aflyses eller udsættes til og med den 10. maj 2020.

Vi følger situationen tæt og vil generelt følge regeringens og DBU Sjællands anbefalinger. Det betyder også, at vi vil holde lukket så længe, at det er anbefalet fra disse instansers side.

Hjælp dig selv og din næste …
Vi appellerer fortsat til samfundssind og beder alle agere derefter. I praksis beder vi tillige alle om at være ekstra opmærksomme på eventuelle sårbare medlemmer eller frivillige.

I en fodboldklub som Greve Fodbold findes der vigtige fællesskaber for både børn, unge og voksne. Når en krise som corona rammer, så mærkes det især hos dem, der i forvejen har det svært og måske er udfordret på ensomhed samt mangel på stort netværk. Fællesskab og frirum som foreningslivet udgør i dagligdagen er lukket ned. Og selv om det er en overskuelig periode for de fleste, så kan det være svært for de få.

Husk at vi i Greve Fodbold tilbyder mere end blot fysisk aktivitet og fodboldtræning. Vores største prioritet er at kunne tilbyde et miljø med tryghed, trivsel og glæde. Det indbefatter at ’nogen’ glæder sig til at se én. At der er en følelse af nærvær og sammenhold. Og at vi kan være noget for hinanden. Også i en svær tid som denne …

Vi vil derfor gerne fra klubbens side række en hånd ud til dem, der kunne tænkes at have det ekstra svært under corona-krisen. Kender du derfor et medlem eller en frivillig, som er ekstraordinært udfordret i disse dage, så skriv til et bestyrelsesmedlem og forklar om den pågældendes situation. Vi vil derefter forsøge at hjælpe, hvor det er muligt.

I sammenhæng med ovenstående frabeder vi også stadigvæk al unødvendig færden på og omkring GIC samt stadion. Herunder selvtræning, trænerarbejde, sammenkomster og lignende.

Der ses desværre dagligt masser af primært unge mennesker på anlægget. Hvis det er tilfældet, at de unge mangler information om situationens alvor, så er det forældrenes ansvar at gå forrest og sikre, at deres eget barn ikke bryder regeringens anbefalinger.

Hvis det fra klubbens side var muligt at lukke fuldstændig ned for banerne, så ville vi gøre det. Det er desværre ikke muligt. Men politiet er opmærksomme på situationen og patruljerer dagligt på anlægget.

Trods nedlukning, så lever fodbolden stadig
Meget af Danmark er lukket ned men fodbolden er stadigvæk verdens bedste stykke legetøj. Det er derfor også muligt at holde både form og teknik ved lige. Ikke på kollektiv basis men i forbindelse med selvtræning, som kan foregå i eget hjem, i egen have eller på kommunens stier.

Hvis du er træt af at jonglere i stuen, så er det muligt at få tilsendt et træningsprogram. Bed derfor jeres træner om at kontakte en af klubbens deltidsansatte. Jeres træner vil derefter få tilsendt oplæg til et træningsprogram, som han eller hun kan tilrette specifikt til holdet eller blot bruge som det er.

For ungdom kan I kontakte Head of Coaching, Anton Moestrup Rasmussen på anton@grevefodbold.dk eller Ungdomsudviklingstræner, Mads Laugesen på mnl@grevefodbold.dk. For børn kan I kontakte børneudviklingstræner, Lasse Egelund på le@grevefodbold.dk.

Vi glæder os til at kunne åbne op i klubben, når regering og DBU Sjælland tilråder det. Forhåbentlig inden for lang tid. I mellemtiden ser vi meget gerne synlige medlemmer på sociale medier.

På Instagram er det muligt at deltage i #Stayathomechallenge med Hola Hola og flere hold har gang i lignende aktiviteter. Ræk ud til flere hold og spillere i klubben. Vær kreativ og påbegynd nye tiltag. Kun fantasien sætter grænser …

Med sportslig hilsen
Bestyrelsen
Greve Fodbold

 

Følg Greve Fodbold