Fortæl lidt om dig selv?
“Mit navn er Rikke Nymand og de fleste kender mig nok i forvejen, eller har stødt på mig i klubben igennem tiden. Jeg har haft min daglige gang i Greve Fodbold i 14-15 år. Jeg er selv fra Greve og bor i Greve – så jeg kender klubben rigtig godt.”
Hvilke ansvarsområder og arbejdsopgaver har du i GF?
“Min tid i Greve startede, da min søn startede med at spille fodbold i klubben. Jeg har været omkring de hold han har spillet på, og det har været som holdleder hele vejen op til 1. senior.
Nu står jeg for styring af tøj i klubben, som jeg overtog for ca. 5 år siden. Det betyder jeg står for indkøb samt bestillinger, og for varemodtagelse og udlevering af tøj til bl.a. trænerne. Derudover er jeg ansvarlig for reklamationer, daglige mails og bogføring omkring dette område.”
Hvorfor hjælper du til i GF?
“Da min søn valgte at holde en pause fra fodbold i forbindelse med arbejde for ca. 1 års tid siden, valgte jeg at fortsætte i klubben. Det gjorde jeg fordi, at jeg godt kan lide den daglige gang i klubben, og det at komme op og møde alle de kendte ansigter og de andre frivillige, og ikke mindst spillerne. Hvem kan ikke lide duften af fodbold, både i omklædningsrummene og på banerne? Og jeg må jo nok erkende, at jeg har fået et stort Greve hjerte gennem årene.”
For kontakt til Rikke:
Tøjbestilling og information ifm. tøjvalg og tøjindkøb
Rikke Nymand – toej@grevefodbold.dk
Kontortid (udlevering af tøj ifølge aftale per mail):
Mandag kl.16:00-18:00
Torsdag kl.16:00-18:00