Fortæl lidt om dig selv?
“Jeg hedder Charlotte og har været i Greve Fodbold i ca. 7 år. Jeg er mor til Oliver, som kom til Greve som U13 spiller. Oliver spillede én sæson i Greve, hvorefter han tog til Lyngby og jeg fortsatte i bestyrelsen i GF.”
Hvilke ansvarsområder og arbejdsopgaver har du i GF?
“Hvad jeg laver? Ja, det er et godt spørgsmål. Jeg sidder med ind- & udmeldelser, tømmer ventelister, sætter flyers op i daginstitutioner inden opstart af nye årgange, børn til bold, opstart af julekalender, opstart af spillerfest, været daglig skoleleder på fodboldskolen, daglig kontakt med trænere, sørger for lovpligtige børneattester for trænere og sender rykkere ud når folk ikke betaler. Det var bare lidt af det jeg laver.”
Hvilke udfordringer har du i dagligdagen?
“Her kunne jeg godt begynde at pege fingre, men jeg vil egentlig hellere takke alle de dejlige frivillige der er i GF. Selvom jeg nogle gange bliver irriteret over, at ikke lige at få svar på en mail jeg har skrevet, så hurtigt som jeg godt kunne tænke mig, så ved jeg at jer derude er helt almindelige mennesker, som har job som også skal passes ved siden af GF.”
Hvorfor hjælper du til i GF?
“Jeg syntes det at være frivillig giver noget helt specielt. Det er fantastisk ikke at være drevet af penge, men af lyst til at gøre en forskel.”
For kontakt til Charlotte:
Administration, banebooking, medlems- og trænerregistrering
Charlotte Preisler – charlotte@grevefodbold.dk
Kontortid:
Tirsdag kl.16:00-17:00 (når der åbnes op ifm. corona restriktioner).
Følg Greve Fodbold