Greve Fodbold er kommet i fint selskab. Vi er blot een blandt færre end ti danske fodboldklubber, som har erhvervet sig en DBU Klublicens både på drenge- og pigesiden.

Sidste år var det ’lige ved og næsten’ for pigefodbolden i Greve Fodbold.

Vi opnåede 30,1 point, hvor 32 var målet for at opnå en stjerne. Heldigvis lærte vi af processen og har det seneste år arbejdet hårdt for at opnå klubbens mål.

Nu er det lykkedes at få den ønskede anerkendelse fra DBUs side. I den nylige licenstildeling modtager Greve Fodbold en forbedret score på 34,76, hvilket rangerer vores talentafdeling på pigesiden som nr. 17 i Danmark.

Licenstildelingen sker på baggrund af rapporter fra uafhængige auditører, som DBU bruger i vurderingen af klubberne. Auditørerne kigger på flere hovedområder inden landets fodboldklubber vurderes.

Scoren for hovedområder (jo højere, jo bedre):

Strategi: 47%
Organisation, struktur og HR: 41%
Holdudvikling: 39%
Individuel udvikling: 33%
Talentidentifikation: 67%
Faciliteter: 9%
Produktivitet: 10%

Fra klubbens side skal der lyde en stor ros til alle, som har været medvirkende til det flotte resultat. Ligeledes bør alle i klubben være stolte over resultatet da bedømmelsen fra DBUs side har betydning for alle i klubben – lige fra de mindste børn til de ældste unge.

Du kan læse mere om DBUs Klublicens her.