DBU har udsendt nye corona-retningslinjer for kampe og stævner. I praksis lægger DBU op til, at der må være op til 500 siddende publikummer til kampe – så længe det foregår i et ‘opmærket publikumsareal’ med 1 tilskuer per 2 kvadratmeter..

I Greve Fodbold følger vi IKKE DBUs nye retningslinjer da vi hverken har plads eller resourcer til at sikre eller overvåge, at DBUs nye retningslinjer kan overholdes. Vi har heller ikke de fornødne resourcer til at sikre styring af publikumsstrømme, som DBU anbefaler.

Det betyder, at vi fra klubbens side stadigvæk har følgende retningslinjer (KLIK HER), hvor hverken familie, venner eller andre som ikke udgør en fast del af de spillende fodboldhold  må være på fodboldanlægget.

Der må derfor stadigvæk IKKE opholde sig personer i rummet mellem banerne eller andre steder rundt om banerne – undtaget er trænere og udskiftningsspillere. Der må IKKE være tilskuere på GIC græs- og kunstbaneanlæg.

Greve Fodbolds nuværende retningslinjer vil på et senere tidspunkt blive ændret, men gælder som minimum til efter skolernes sommerferie.

Følg Greve Fodbold