Den 18/19/20 oktober (uge 42) afholder Greve Fodbold Talent den årlige Elite Camp, hvor du kan se frem til at blive udfordret på din fodboldevner, og få fede oplevelser – både på og uden for banen.

På GF Elite Camp kan spillere fra U11, U12 og U13 opleve et sportsligt program, der giver indblik i en fodboldspillers professionelle tilværelse.

For at sikre, at alle spillere bliver prioriteret og får et tilfredsstillende indblik, så er kapaciteten til GF Elite Camp på få spillere.

På tre dage fra kl. 9:30-15:00 vil du få en smag på de aldersrelaterede elitære krav, der stilles til ambitiøse fodboldsspillere både på og udenfor banen. Det vil ske i en atmosfære med godt humør og sjove oplevelser.

Undervisere og cheftrænere vil være Greve Fodbolds dygtigste trænere; Head of Coaching og HS1 træner Anton Moestrup samt Ungdoms- og børneudviklingstræner Mads Laugsesen. Begge besidder en DBU A-licens. Der vil yderligere være tilknyttet talenttrænere.

Ud over det sportslige indhold, så vil alle spillere modtage en Hummel træningstrøje, der kan bruges til træningen.

Der vil yderligere være frokost samt frugt og drikkevarer alle dage.

Prisen for alle tre dage er kr. 990,-

Tilmelding kan ske på Place2book her.

Hvornår: Efterårsferien – mandag 18. oktober til og med onsdag 20. oktober.

Hvor: Greve Idræts- og Fritidscenter, Lillevangsvej 88, 2670 Greve

Giv besked vedr. ønsket træningstrøje størrelse (128, 140, 152, 164, 176 – Hummel kan nogle gange være lidt små i størrelserne, hvis man er i tvivl om størrelse ) til mnl@grevefodbold.dk.

Følg Greve Fodbold