I slutningen af 2020 blev Anton præsenteret som ny træner for klubbens Herre Senior 1. Vi har taget en snak med Anton om opstarten, de fremtidige mål og ambitioner samt forventninger til forårssæsonen.

Hvordan har opstarten været som træner for Herre Senior 1?

Det er klart, at opstarten har været præget af Corona-nedlukningen. Vi nåede at træne sammen i den nye struktur i november måned, men måtte gå på tidlig juleferie grundet Corona i starten af december. Heldigvis havde jeg været omkring holdet i en anden rolle siden sommer, så drengene og jeg kendte allerede hinanden.
Her i det nye år har vi endnu ikke kunne træne og det er selvfølgelig frustrerende, men der er bare nogle ting som er vigtigere end fodbold.
Vi forsøger at bruge tiden under Corona-nedlukningen, så godt som muligt, ved at afholde digitale workshops, hvor vi i detalje og ved hjælp af videoklip gennemgår klubbens spillestil, som vi skal spille efter til foråret. Dette gør at vi i det mindste teoretisk kan komme på forkant med nogle ting. Udover det har vores fysisketræner Benjamin sørget for rigeligt med selvtræningsprogrammer til drengene.

Hvad er dine mål/ambitioner med rollen som træner for Herre Senior 1?

Herre Senior 1 er nu blevet en del af klubbens talentafdeling. Dette betyder, at vi for eksempel spiller efter samme spillestil som vores ungdomshold og at vi rent metodisk på træningsbanen træner efter samme udviklingstilgang. Vi skal derfor arbejde målrettet med implementeringen af klubbens spillestil og min ambition er, at Herre Senior 1 bliver et godt forbillede og reference for vores ungdomshold.
Det er klart vi også har nogle resultatmål som i første omgang handler om at komme i top 4 her til foråret og på den måde komme med i oprykningsspillet.

Hvad er dine forventninger til forårssæsonen?

Nu må vi først og fremmest se, hvornår vi kan komme igang med at træne igen og om der kommer nogle datomæssige ændringer i forhold til startdato for DS samt kampprogram.
Men som nævnt tidligere, så går vi efter at komme i top fire i rækken. Det bliver en stor udfordring fordi rækken er enormt tæt og alle kan slå alle, men samtidig har vi givet os selv et godt udgangspunkt fra efteråret til at opnå en top fire placering.
Det bliver et spændende forår og jeg håber, at folk vil komme ud og støtte drengene så snart Corona-omstændighederne tillader det.
Følg Greve Fodbold