Kære forældre

I bestræbelserne på at udvikle drenge- og pigespillere tilbyder Greve Fodbold fremadrettet et ekstra træningstilbud for alle U7-U12 spillere. En gang ugentligt har alle børn uanset niveau mulighed at dygtiggøre sig i et miljø med glæde, trivsel og engagerede trænere.

Vi har evalueret og tilrettet vores tidligere koncept af specifiktræning. Det betyder, at vi i højere grad vil fokusere på individuel teknisk specifiktræning. Vi vil forsøge at niveauinddele så præcist som muligt. Derfor skal der også være tilmeldt minimum ti spillere fra hver årgang før et hold bliver oprettet. For at sikre et tilfredsstillende niveau vil der være maximum deltagelse af 80 spillere over to træningspas.

Træningstemaer:

  1. Driblinger/finter
  2. Vendinger (med og uden pres)
  3. Spark
  4. Fodboldkoordination
  5. Første berøring
  6. Afleveringer
  7. Spilform

Målet er stadigvæk at udvikle den enkelte spillers individuelle færdigheder, og derfor vil træningen også blive udført med et passende antal af aktive trænere, så hvert barn får instruktioner og har følelsen af at blive set uanset om der trænes på A, B eller C niveau. Hver enkelt træningspas vil have et overordnet tema, der inkluderer tre forskellige træningsøvelser.

Træning
Fredag kl. 16.00-17.00: Kunstbane

Første træning er fredag 8. Marts. Derefter hver fredag (minus Langfredag 19. april og Stor Bededag 17. Maj) frem til 21. Juni.

Betaling
49 kroner per træning. 14 gange træning med betaling senest 1. marts.

Vores trænere vil blive aflønnet specifikt for arbejdet med Talentskolen. Det betyder, at der kræves halvårlig tilmelding samt betaling for at kunne deltage.

→ Træningsmiljø med glæde, tryghed og anerkendende pædagogik
→ Kvalitetstræning med dygtige trænere
→ Træning og metoder tilrettelagt med fokus på specifikke årgange
→ Specifiktræning tilbydes halvårligt til alle hold i U7-U12

Tilmelding
Tilmelding foregår på Place2book her.

Eventuelle spørgsmål, kontakt:
Talentskolechef: Daniel Ghorbany: danni15@live.dk

Mange sportslige hilsener
Greve Fodbold Talentskole

Følg Greve Fodbold