Vindere af alle 3 U12 rækker af 3 mulige

Selvom 2020 primært har været præget af Coronaen, så har fodbolden været præget af Greve Fodbolds stærke 2009-årgang. Efter Coronaen satte en stopper for turneringsfodbold i foråret, så kom der kampe på programmet for efteråret. Greve Fodbolds 2009-trænere valgte, at de 26 piger skulle deltage i hele tre forskellige rækker (af tre mulige) i U12 årgangen. Heldigvis har holdet og trænerne et super godt samarbejde med årgangene omkring holdet, så der kunne lånes piger, når der var sammenfald med kampe i de forskellige rækker. De tre turneringshold har givet god mulighed for udviklingen af pigerne efter princippet 25-50-25 også i kampregi, samtidigt med at der har været mulighed for at give U11 pigerne spilletid i rækker mod et år ældre piger. 

U12 RÆKKE 3

Række 3 holdet har givet modstanderne noget at se til i de fleste kampe med kun et enkelt nederlag og ellers 9 sejre i de 10 kampe og en imponerende målscore på samlet 47-9. Rigtig flot og imponerende række sejr på hele 27 point af 30 mulige, og stor gejst hos pigerne, der har formået at turde udføre finter og flot sammenspil og omsætte noget af det fra træningerne til praksis i kamp. Suværene vindere af puljen med 6 point ned til nr. 2. Flere af disse piger (efterårspigerne) har ligeledes været med til at hjælpe hos vores U11 piger, mens nogle af U11 pigerne har hjulpet den anden vej op.

U12 RÆKKE 2

Række 2 holdet har ligeledes spillet 10 kampe, men overgik lige række 3 holdet ved at være ubesejret alle 10 kampe igennem. Et enkelt uafgjort resultat samt 9 sejre blev det til og 28 point på kontoen ud af 30 mulige, hvilket er helt vildt imponerende. Holdet har formået at give plads til både piger fra række 3-holdet, så disse piger har fået deres overmatching i 25-50-25, men også piger fra U11-årgangen har været en del af holdet, og endda med flere af dem som målscorere. Målscoreren endte samlet på 45-8, og ligeledes suværene puljevindere med hele 7 point ned til nr. 2 i puljen. Ekstremt flot af pigerne hele sæsonen igennem.

U12 RÆKKE 1

Række 1 holdet har spillet mod de absolut bedste 2009-piger på Sjælland, idet stærke Sundby B, der normalt hører til under DBU København har deltaget i DBU Sjælland rækken for at få mest muligt modstand, hvilket har været det helt rette træk. Det har givet nogle tætte og spændende kampe i rækken, hvor der har været spænding om kampenes udfald i hver kamp, og pigerne har skulle spille op til deres bedste uanset modstander. Greves piger formåede at gå gennem turneringen med 1 nederlag (til netop Sundby BK), to uafgjorte (til stærke Brøndby IF) samt 7 sejre. Den sidste kamp var netop mod Sundby BK på udebane, hvor Sundby havde en kamp i baghånden, men det blev heldigvis til årets sidste Greve-sejr, så pigerne kunne fortjent kalde sig rækkevindere og SJÆLLANDSMESTRE 2020, hvilket blev fejret med børnechampagne og chips på banen, som forældrene havde sørget for 👍 God stil!

Et rigtigt flot efterår for alle pigerne, vi håber på, at vi kan gentage bedriften i 2021, når Coronaen igen tillader, at vi kan spille fodboldkampe.

Opsummering:

3 turneringshold – 30 turneringskampe – 124 scorede mål – 39 indkasserede mål – 78 point af 90 mulige – 3 førstepladser – SJÆLLANDSMESTRE 2020

Følg pigerne på Instagram @Grevefodboldpiger_2009

Stor sportslig hilsen
Pernille Kaysen

Følg Greve Fodbold