Efter flere måneders forberedelse var det lørdag formiddag tid til Greve Fodbolds første Greve Cup for U7 hold. 45 hold havde tilmeldt sig, og grundet den store opbakning havde det været nødvendigt at udvide baneplanen til ni baner.

Stævnet blev formelt sat igang af Greve Kommunes borgmester Pernille Beckmann, og på banerne blev bolden efterfølgende sparket i gang. Vejret viste sig fra sin bedste side med solskin i det kølige efterårsvejr. Der blev vist flot fodbold fra podernes side, og humøret var højt. Ekstra højt blev humøret da børnene fik overrakt dagens pokal, og en tilkendegivelse på deres deltagelse.

Se video fra dagen: https://www.facebook.com/GreveCup/videos/2339076633022496/

Vi takker alle deltagere for en fantastisk Greve Cup 2019. Tusind tak for at medvirke til et unikt stævne, som vi glæder os til at gentage i 2020. Vi takker også alle vores sponsorer for deres kæmpe bidrag til præmier, hoppeborg, goodiebags og meget mere.

Sidst men ikke mindst stor tak fra klubbens side til Maiken Trier Kold og holdet bag Greve Cup U7 for deres ihærdighed og store indsats i bestræbelserne på at skabe det bedst mulige stævne.

Se mere på Greve Cups Facebookside: https://www.facebook.com/GreveCup

Følg Greve Fodbold