Trænernet

Søg på vores hjemmeside

Velkomment til Greve Fodbold Trænernet. Formålet med Greve Fodbold Trænernet er at samle viden og erfaring for og af trænere og ledere i Greve Fodbold om fx øvelser, organisering, kampe, planlægning, forældrehåndtering etc., således at der i højere grad skabes en VI-kultur og bedre fundament for klubbens mange talenter i bredden og eliten. 

 

 

 

Greve Fodbolds 'Den Blå Tråd' (ungdom)

Opdateret den 31. januar 2016

Greve Fodbold har gennem mange år været med til at udvikle talentfulde spillere ud fra et sundt talentmiljø, drevet af passionerede trænere og ledere. Der har dog manglet klare fælles retningslinjer ud fra en struktureret udviklingsstil. Formålet med denne manual er derfor at skabe fælles rammer og fokus på en overordnet gennemsigtig spillestil og et kvalitativt fodboldmiljø. 

 

Download...

     
 

Greve Fodbolds 'Den Blå Tråd' (børn)

Greve Fodbold har gennem mange år udviklet talentfulde spillere ud fra et sundt miljø som primært tager udgangspunkt i DBU´s aldersrelateret træningsmodeller samt retningslinier for forældre og børnefodbold. Vi har i Greve Fodbold udviklet vores egen vejledning og guide som bygger klubbens værdier og målsætninger. Formålet med denne manual er derfor at skabe fælles rammer, klare fælles retningslinjer og fokus på en overordnet udviklingsstil, hvor fokus er i børnehøjde og hvor både forældre, trænere og øvrige frivillige kan starte fodboldrejsen i et kvalitativt fodboldmiljø.

 

Download...

     
 

DBU Holdningshæfte - Holdninger og handlinger

Dansk Boldspil-Union introducerer nu igen en revideret udgave af hæftet Holdninger og handlinger til god og udviklende børne og ungdomsfodbold. Det er ambitionen, at holdningshæftet kan være et anvendeligt værktøj for klubber, ledere, trænere og forældre i bestræbelserne på at sikre den bedst mulige udvikling for børn og unge i hele fodbolddanmark.

 

Download...

     
 

Trænerstart - med bolden i centrum

Hæftet henvender sig til den helt uerfarne forældre- eller førstegangstræner. Udover øvelser til børn, indeholder hæftet informationer om alt fra forældrehåndtering til uddannelsestilbud. Et perfekt her-og-nu redskab for den nye træner! 

Download...

   

 

 

Aldersrelateret træning 1

'Aldersrelateret træning 1' er forsvarlig og målrettet træning af børn og unge, og sigter på at udvikle alle børn. Træningen matcher børnenes individuelle tekniske, taktiske, mentale og fysiske niveau. Greve Fodbold ønsker at tiltrække og fastholde mange spillere, der er glade for at spille fodbold - uanset niveau - og at udvikle fremtidige landsholdsspillere...
DBU's Aldersrelateret træning, Bind 1: 5-14 årige kan downloades på DBU's hjemmeside.

Download...

     
 

Aldersrelateret træning 2

'Aldersrelateret træning 2' er målrettet træning af eliteungdomsspillere, der henvender sig til trænerne af elitespillere i alderen 14-21 år. 'Aldersrelateret træning 2' er seneste brik i den målrettede plan for talentudvikling i dansk fodbold, og med til at sikre en rød tråd i talentarbejdetse mere på DBU's hjemmeside.

Læs mere...

     
 

DBU Ungdomstræning

Denne bog giver et samlet bud på hvordan vi skaber det rette fodboldmiljø for breddeungdomsspillere.

Bogen beskriver unges livsstrategier, krav til den gode ungdomstræner samt et konkret bud på hvordan det udviklende fodboldmiljø skal indrettes i klubben. Bogen afsluttes af tre fodboldfaglige kapitler med fokus på den tekniske, taktiske og fysiske træning tilpasset målgruppens behov. Den kan med fordel læses af både ungdomstræneren, ungdomsformanden, holdlederen mv.

Download...

     
 

DBU Børnetræning

– Øvelseskatalog til alderssvarende børnetræning
Kataloget giver inspiration til træning af børn i alderen 5-12 årige. De over 120 øvelserne i kataloget er beskrevet i et lettilgængeligt sprog og har illustrationer der viser opstilling af øvelserne samt spillernes bevægelser.

Download...

     
 

På banen med bolden! - Fodboldøvelser for børn (U5-U8)

God børnetræning handler om at give spillerne mulighed for at røre den vidunderlige bold så meget som muligt, og kan gøres på tusinde forskellige måder! Men som ny træner er det ikke altid nemt at overskue, hvordan det skal organiseres. Derfor har DBU lavet denne lille "legemanual" med 28 forskellige lege/øvelser.

Download...

     
 

DBU Øvelsesbanken

I Øvelsesbanken finder du inspiration til din træning i form af sjove og udviklende øvelser. Der er både øvelser til holdets træning, til få spillere og til selvtræning. 

Læs mere...

     
 

Fodboldlege for de yngste (U5-U8)

For de yngste skal træningen mest have form af leg eller målrettet leg er sigtet frem for alt at udvikle de fundamentale kropslige færdigheder (kroppens ABC - grovmotorik). Det er forudsætningen for senere effektivt at lære de fodboldtekniske færdigheder.

Download...

     
 

Hollansk træningsøvelser (U8-U14)

Hollland er kendt for deres dygtighed, taktiske bevidsthed og team kemi. I følgende materiale er beskrevet en række hollandske træningsøvelser, herunder aflevering, driblinger, afslutninger, løbemønstre, skud, angreb, forsvar samt småspil.

Download...

     
 

Totalfodbold og boldbesiddelse - Arsenal træningsøvelser (U8-U14)

Arsenal er ét af de førerende engelske hold, der evner at spille totalfodbold på 'den spanske måde'. I følgende materiale er beskrevet en række træningsøvelser med fokus på boldbesiddelse og kombinationsspil, der bl.a. udvikler spillernes tekniske-, taktisk- og fysiske færdigheder.

Download...

     
 

Undervisningsmateriale til træneropstart

Følgende materiale anvendes bl.a. til træneropstart og introduktion.

     
     

 

 

 
 
 
 
 
logo
Kontakt os
Du er velkommen til at sende os dit spørgsmål, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.


Kontakt os