Trænernet

Søg på vores hjemmeside

 

I Greve Fodbold er det en vigtig forudsætning, at alle hold har de fornødne materialer til at udføre træningen og kampe med. Klubben stiller derfor et stort udvalg af materialer til rådighed for alle hold i klubben, herunder fx bolde, veste, mål, stiger, toppe, hjørneflag, linjedommerflag, tidsur, frispark træningsfigurer og meget mere.

Alle materialer til brug for træning og kampe kan lånes i materialerummet i forhallen mellem klubhuset og omklædningsrummene. Når man får udleveret materialer, skriver man under på, at man har modtaget tingene. Man er nu forpligtet til at tingene kommer retur, og det bør være træner/holdleder, der sørger for dette. Hvis der mangler materialer (f.eks en bold) når man returnerer tingene, skal holdet selv erstatte det bortkomne materiale, svarende til indkøb af erstatning. Så omhyggelighed er påkrævet, og der er vigtigt, at træner/holdleder kender konsekvensen af mistede materialer.

I peridoen fra marts til og med oktober er materialerummet bemandet fra kl. 16-21, i det omfang det er muligt at besætte vagterne med frivillige. I vintersæsonen fra oktober til og med april, udleveres materialet til årgangene inden sæsonstart, der deler materialerne og afleverer alt materiale igen, når vintersæsonnen er slut. Bortkommer det udlånte materiale, erstatter holdet/holdene selv, der har lånt materialet.

For de hold, der har tider på kunstgræsbanerne (se under banetider), vil der være adgang til materialer i et rum ved omklædningsrummene.

logo
Kontakt os
Du er velkommen til at sende os dit spørgsmål, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.


Kontakt os