Søg på vores hjemmeside

Gældende fra den 1. januar 2017. inkl. opkrævningsgebyr.

Årgang Halvårligt beløb Helårligt beløb

Elite+

1.650 kr.

3.300 kr.

Elite 1.350 kr. 2.700 kr.
Bredde+ 1.050 kr. 2.100 kr.
Bredde  U13 -> 950 kr. 1.900 kr.
Bredde U9-U12 900 kr. 1.800 kr.
Bredde andre 850 kr. 1.700 kr.
U5 begynder hold                          *500 kr.
Senior 1.000 kr. 2.000 kr.
Oldboys/girls og veteran                 625 kr. 1.250 kr.
Hold uden træning/klubpenge       350 kr. 700 kr.

Børn til bold

350 kr.

700 kr.

Fodbold Fitness                                 300 kr. 600 kr.

* U5 spillere der tilmeldes og opstarter U5 i foråret, får en taske/tøjpakke af Greve Fodbold.

Indplacering af hold som Elite +, Elite og Bredde +, foretages af den sportslige ledelse og spørgsmål angående det enkelte holds placering, kan besvares via den relevante Sportchef.

Få mere viden om alt det du får for dit kontingent

Læs mere om, hvad kontingentet går til her: Det får du for dit kontingent
***VIGTIG INFORMATION***
Når man modtager sit girokort med kontingent opkrævning, refererer dette til medlems nr. Betaler man via PBS registreres indbetalingen på pågældende medlem. Foretages der derimod en bankoverførsel, er det vigtigt, at man påfører sit medlems nr. til modtager, da indbetalingen ellers ikke kan identificeres. Økonomiteamet har dermed ingen mulighed for at finde frem til hvem der har indbetalt.

Sydbank: Reg. nr. 6818 Konto nr. 1069599.

Alle spillere i Greve Fodbold skal være registreret i Greve Fodbolds medlemssystem og er fuldt ud kontingentpligtige. Kontingentet opkræves to gange årligt efter faste terminer.

Det årligt fastsatte kontingentbeløb dækker perioderne:

• Forårssæson: Dvs. perioden 1. jan. til 30. juni med opkrævning af fuld kontingentsats. Ved indmeldelse efter 1. april opkræves 3/4 af kontingentbeløbet, efter 1. maj 1/2 af kontingent beløbet og efter 1. juni 1/4 af kontingent beløbet.
  • Efterårssæson: Dvs. perioden 1. juli til 31. dec. med opkrævning af fuld kontingentsats. Ved indmeldelse efter 1. oktober opkræves 3/4 af kontingentbeløbet, efter 1. november 1/2 af kontingent beløbet og efter 1. december 1/4 af kontingent beløbet.
  • Udmeldelse: skal ske skriftligt til den administrative koordinator for den reseptive afdeling, og ikke kun via information til træner/holdleder.

Ved udmeldelse i løbet af en igangværende sæson er medlem fuldt kontingentpligtig for sæsonens kontingent og der refunderes ikke kontingent.

• Manglende kontingentbetaling: vil medføre tab af spille- og medlemsrettigheder i Greve Fodbold, og blokeret spillercertifikat indtil skyldigt beløb er betalt.
  • Klubhvervspersoner: (trænere, ledere, m.fl.) skal registreres i Greve Fodbolds klubhvervssystem og er kontingentfrie, dog skal klubhvervspersoner, som selv er aktive spillere/medlemmer også registreres i GF’s medlemssystem og er fuldt ud kontingentpligtige og -betalende.

Kontakt os
Du er velkommen til at sende os dit spørgsmål, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.

Kontakt os