Nyhed

Søg på vores hjemmeside

Julen varer lige til påske og mere til – vi skal nemlig til det igen ... Så find nissehuen frem og mød op til fotografering til årets julekalender

Tirsdag den 22. maj kl. 18:30

 

Skulle det mod forventning regne den dag, vil fotograferingen i stedet finde sted

mandag den 28. maj kl. 18:30

 

Hej alle spillere i Greve Fodbold

En flok frivillige forældre fra U11 årgangen er startet arbejdet med at arrangere årets julekalender, der skal sælges i løbet af november 2018. Det starter naturligt med at få taget nogle herlige billeder af spillere og trænere, der kan pryde forsiden af kalenderen.  

 

En frivillig fotograf og et par ekstra koordinatorer sørger for at der kan tages billeder, tirsdag den 22. maj kl. 18:30. Alle bedes møde op ved trapperne til Cafe Langsiden med nissehue og meget gerne den blå kampdragt på.


Til forældrene: Det er selvfølgelig vigtigt, at I også kan tage billeder, men vi henstiller til, at I står bag ved fotografen indtil da, således at det hele kan forløbe i et overskueligt tempo, da meget skal koordineres.

Til trænerne: Såfremt I har træning, der slutter 18:30 eller starter 18:30, håber vi at I kan afslutte / igangsætte træningen forskudt, så tiden overholdes til fotograferingen. Det vil desuden være en stor hjælp om I vil hjælpe til med at få jeres spillere ind i opstillingen.
 

Vi glæder os til at se jer.

 

Med venlig hilsen
Fra U11’s julekalender udvalg.

logo
Kontakt os
Du er velkommen til at sende os dit spørgsmål, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.


Kontakt os