Nyhed

Søg på vores hjemmeside

Specifiktræningen for Greve Fodbolds U8-U13 fortsætter som en stor succes i efteråret 2018. 

 

Greve Fodbolds Talentskole startede specifiktræningen op igen i august måned med et udvidet tilbud om at kunne melde sig til på enten A, B, eller C niveau. Det har vist sig at være fordelagtigt at kunne niveauinddele spillerne således at alle kan få den mest udviklende træning. Der er dog flere forældre, som ikke fik tilmeldt deres børn i juli eller august, der har efterspurgt muligheden for at kunne tilmelde sig de resterende træningspas. Det er nu muligt da vi åbner op for tilmelding til de resterende 12 træningspas i et miljø med glæde, trivsel og engagerede trænere.. Så er der lyst, så tilmeld jer via linket længere nede i artiklen. 

 

Talentskolens første tiltag, specifiktræning, startede op i midten af marts med næste 100 spillere. Vi har ikke ønsket, og der vil ikke være lige så mange spillere tilmeldt, når træningen går i gang i næste uge.  Det betyder, at der vil være flere trænere involveret, og vi vil nu kunne tilbyde niveauinddelt træning og sammensætte de bedst mulige grupper med fokus på optimal matchning uanset om det involverer drenge eller piger. 

 

Målet er stadigvæk at udvikle den enkelte spillers individuelle færdigheder, og derfor vil træningen også blive udført med et passende antal af aktive trænere, så hvert barn får instruktioner og har følelsen af at blive set uanset om der trænes på A, B eller C niveau.

 

I specifiktræningen vil vi arbejde med overordnede temaer som 1vs1 offensiv, skud, finter, leg og motorik. Der er mulighed for progressioner og regressioner i alle øvelser under disse temaer. Dette sikrer, at alle børn bliver matchet på et passende niveau.

 

Vores trænere vil blive aflønnet specifikt for arbejde med Talentskolen. Det betyder, at der kræves halv- eller helårlig tilmelding samt betaling for at kunne deltage. Træningen foregår fredag på kunstbane 1.

 

Træning

Fredag kl. 16.15 - 17.15 med første træning 14. september. 

 

Betaling

2. halvår 2018 - 12 gange træning - 600 kr.

 

Fokus

→ Træningsmiljø med glæde, tryghed og anerkendende pædagogik

→ Niveauinddelt kvalitetstræning med dygtige trænere

→ Træning og metoder tilrettelagt med fokus på specifikke årgange

 

Tilmelding

Tilmelding foregår på Place2book, hvor der betales for resten af 2018.

Fredag link: https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=ccc46723cc

Der vil blive sendt mails ud til alle deltagere i tilfælde af ændringer i temaer og tidspunkter.

 

Kontakt

Talentskolechef: Mads Laugesen: madslaugesen@gmail.com

Husk at meddele om ønsket niveau for jeres datter eller søn. A, B eller C.

 

Mange sportslige hilsener

Greve Fodbold Talentskole

logo
Kontakt os
Du er velkommen til at sende os dit spørgsmål, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.


Kontakt os