Nyhed

Søg på vores hjemmeside

I 2017 påbegyndte Greve Fodbold et pilotprojekt for klubbens elitehold. Der blev tilbudt morgentræning for drengenes U14-1.

 

Træningen har siden vist sig gavnlig på flere parametre, og fra efteråret 2018 er tilbuddet blevet udvidet til også at inkludere drengenes U15 og U13 elitehold.

 

Morgentræningen foregår hver torsdag fra 06:45 til 07:45 og varetages af de enkelte holds cheftrænere. For tiden er næsten 40 spillere tilmeldt denne ordning, som ud over et ekstra træningspas også giver mere tid til at fokusere på eksplicitte fokusområder. Derudover giver morgentræningen i sammenhæng med aftentræning senere samme dag også muligheden for at have en fælles fodboldhverdag, hvor man kan dele dagligdagens eventuelle udfordringer med sine holdkammerater.

 

Morgentræningen er et frivilligt brugerbetalt træningspas som koster 24 kr. per gang. Det har kun kunnet lade sig gøre at holde prisen så lav på baggrund af trænernes forbilledlige engagement og ambitioner på drengenes vegne, hvilket der fra alle sider i Greve Fodbold er dyb respekt for.

 

Der er dialog med Greve Kommune om at oprette elitære idrætsklasser i folkeskolen. Det ville betyde, at spillerne på enkelte dage kunne møde senere og dermed have tid til både skole og elitefodbold. Men indtil en konkret plan er besluttet, så fortsætter Greve Fodbold morgentræningen som hidtil. 

logo
Kontakt os
Du er velkommen til at sende os dit spørgsmål, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.


Kontakt os