Nyhed

Søg på vores hjemmeside

Greve Fodbolds populære ”Fodbold Fitness for Kvinder” motionshold har plads til et par nye spillere nu hvor sæsonen starter igen.

Fodbold er en helt fantastisk motionsform fordi træningen er meget alsidig. De mange intervaller, som kommer når man skiftevis styrter efter bolden og stopper op for at brokke sig over at det er alt for hårdt, forbedrer motionen og de dygtige trænere indlægger varierende øvelser så hele kroppens muskulatur – inklusive lattermusklerne - trænes. De allernyeste forskningsresultater viser også at Fodbold Fitness for Kvinder forbedrer kageindtaget med op til 78 procent!

 

Holdet er lige nu på godt 20 spillere efter at et par spillere er stoppet enten på grund af dårlige undskyldninger eller fordi de er skiftet til Old Girls.

 

”Vi vil gerne have et par spillere mere med”, forklarer holdlederen, ”så vi altid er mange til træning fordi det giver mulighed for at lave mange forskellige øvelser og har mulighed for at spille kamp som en del af alle træningspas”.

Holdet efterlyser derfor andre af klubbens fodboldmødre – og fodboldglade kvinder generelt – som har lyst til at træne sammen med os tirsdag aften fra kl. 18:30 – 20:00. Holdet er åbent for spillere på alle niveauer. Både boldmongolerne og de spillere som var fantastiske spillere – for 20 kg siden – kan være med på holdet. Har man tiden og lysten kan det også være et springbræt til Old Girls som træner to gange om ugen og spiller turnering med jævnlige kampe mens Fitness træner en enkelt gang og spiller 1-2 stævner per kvartal hvor vi primært går efter stævner med buffet og rosevin.

 

Holdet trænes af to erfarne træner så der er fuld valuta for pengene. Man mærker hurtigt at kondition, teknik og fodboldforståelse forbedres og så skal vi jo lige huske på, at der kun er et år til at kvindelandsholdet skal til næste slutrunde igen. Her er chancen for at lære fodbold og teknik så man fra sidelinjen kan kommentere på alt det som de kunne gøre meget bedre.

 

Har du lyst til at komme og prøvetræne gratis med os for at se om motionsfodbold er noget for dig, så skriv til holdleder Camilla Kiming påcamilla@astronomisk.dkfor at aftale nærmere.

 

logo
Kontakt os
Du er velkommen til at sende os dit spørgsmål, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.


Kontakt os