Nyhed

Søg på vores hjemmeside

Greve Fodbolds kvindesenior i 1. Division får i den kommende sæson nyt trænerteam ved roret. Klubben har lavet aftale med John Wilki og Christina Jensen (Stina), som tiltræder 1. Juli 2018. John og Stina kommer til Greve fra Brøndby, hvor de har haft ansvaret for klubbens U18DM hold. 

 

John har de sidste 10 år  været målmandstræner for elitemålmændene i både Roskilde og Brøndby – her både på drenge- og pigesiden. De sidste 2 år har John været på U18DM og har samtidig fungeret som assistenttræner. John er uddannet M2.

 

Stina har været i Brøndby i 25 år og trænet alt fra miniput til senior. De sidste 11 år har hun været omkring elitesatsningen fra U14 til 3F, med henblik på at uddanne egne spillere til 3F holdet. Hun har de sidste 4 år været på U17/U18 DM hvor hun i 2016 vandt DM med holdet. Stina er uddannet A-træner.

 

John og Stina udtaler:

'Vi glæder os til de nye udfordringer – vi ser frem til at møde en ny kultur på et nyt niveau. Klubben har i mange år været med til at præge toppen af 1 division og det glæder vi os til at bevare og se om vi kan føre det til et nyt niveau.'

 

Skulle der sidde nogen, der synes de gerne vil høre mere om Greve Fodbolds profil eller vil prøve sig selv af på et godt hold, så kan Stina kontaktes på telefon 60223646.

 

logo
Kontakt os
Du er velkommen til at sende os dit spørgsmål, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.


Kontakt os