Nyhed

Søg på vores hjemmeside

Lørdag d. 11 november løb Årets spillerfest 2017 for Greve fodbold af stablen i en stuvende fuld hal. I alt omkring 675 mennesker var samlet for at hylde alle vores talentfulde og engagerede fodboldspillere i alle aldre. Traditionen tro var det U9 årgangens forældre der stod for arrangementet og efter mange timers forberedelse skulle det hele nu gå op i en højere enhed.

Inden det for alvor gik løs var der en kort velkomst ved Ole fra Bestyrelsen.

Festen blev skudt i gang med samlet indmarch hvor alle spillere fra U6 til U16 gik ind til de gode rytmer af Black Eyed Peas ”I gotta a feeling”. U6-U8 gik direkte på scenen hvor alle vores yngste spillere blev hyldet af salen. Der uddeles ikke priser for årets spillere for disse årgange men de blev hædret med hver en medalje og stoltheden hos de kommende fodboldtalenter lyste ud af deres øjne.

 

 

Så var det blevet tid til festens højdepunkt nemlig kåringerne af årets spillere. I valget at årets spillere havde trænerne lagt vægt på følgende værdier:

·      Spilleren er en fighter – Spilleren giver ikke op, men kæmper videre uanset, hvilke udfordringer der mødes.

·      Spilleren er ivrig efter læring – Spilleren deltager i træning og kampe og arbejder på at blive en bedre fodboldspiller.

·      Spilleren er en god holdkammerat – Spilleren arbejder for holdet, tager godt imod nye spillere, skaber energi og god stemning.

·      Spilleren er i en positiv udvikling – Spilleren er målrettet i relation til udvikling af fodboldspillet og er i en periode med positiv udvikling.

Hver årgang blev på tur bedt om at rejse sig op hvorefter årets spillere blev annonceret og bogstaveligt båret op på scenen af klapsalver fra deres medspillere og resten af salen. På scenen stod deres trænere klar til at lykønske dem med pokal, T-shirt og diplom.

 

Alle årets spillere bliver fejret på scenen.

 

De glade, stolte og velfortjente årets spillere er følgende:

Hold

Årets spiller

U9 - piger

Celina Hupfeldt

U9 - drenge – hvid

Bertram Løwe Larsen

U9 - drenge – blå

Hans Mellergaard

U10 - piger

Molly Nygaard 

U10 - drenge – A

Jonas Bendix

U11-1 - piger

Ida Riel

U11-2 - piger

Alissa Benski Jensen

U11-3 - piger

Mia Jull Pedersen

U11-1 - drenge

Christoffer Daluiso Salmonson

U11-2 - drenge

Emil Zimmer Sørensen

U11-3 - drenge

William Kroner-Andersen

U11-4 - drenge

Kristoffer Schytte

U12-1 - piger

Amalie Clausen

U12-2 - piger

Clara Sæbye

U12-1 - drenge

William Engel

U12-2 - drenge

Marius Nygaard Sørensen

U12-3 - drenge

Simon Lauge Bjerregaard

U12-4 - drenge

Silas Trebbien

U12-5 - drenge

Marius Søholm

U13-1 - piger

Cecilie Welling Hansen

U13-1 - drenge

Elliot Metzdorff

U13-2 - drenge

Frederik Dalouiso

U13-3 - drenge

Tobias Møller

U13-4 - drenge

Jacob Holmsted

U14-1 - piger

Anne With Johansen

U14-2 - piger

Isabella Eliasen

U14-1 - drenge

Philip Lippert

U14-2 - drenge

Millad Nabil

U14-3 - drenge

Jonathan Hanmark Gjørup

U14-4 - drenge

Christoffer Honoré

U15-1 – piger

Sarah Emilie Christiansen

U15-1 - drenge

Lendit Gashi

U15-2 - drenge

Alexander Byrdahl

U16-1 – piger

Nanna Valencia

DS2

Nikoline Skolnik

 

 

Foruden årets spilleret blev to ungdomsspillere med et særligt fodboldtalent kåret som Årets Ungdomstalenter 2017. De to talenter Sissel Bøje Kielnhofer and Bertil Sander Frogme blev på behørig vis fejret med personlige indstillinger fra hver deres trænere og klapsalver fra salen.

 

 

Den officielle del af programmet blev afsluttet af sportschef for børnefodbold Henrik Gøthler som gav en specielt hyldest til alle vores dedikerede og engagerede trænere som uge efter uge bruger rigtig meget af deres fritid på vores børn og som brænder for at udvikle børnene til gode fodboldspillere med den rigtige holdånd. Titlen som årets børnetræner findes ikke officielt, men Henrik valgte alligevel at kalde Pernille Kaysen på scenen for at anerkende hende for hendes fantastiske arbejde som træner og holdleder på adskillige af klubbens hold.

 

Resten af aftenen forløb i hyggens tegn. Vores amerikanske lotteri var en stor succes og mange gik hjem med dejlige præmier. Efter maden spillede DJ Carsten op til dans og specielt børnene boltrede sig på dansegulvet med deres mange knæklys. En rigtig god aften blev afsluttet i den rette fodboldånd med landskampen Danmark-Irland på storskærm. Selvom kampen endte uafgjort uden mål var det en fantastisk aften hvor stemningen var i top. En aften som helt klart går over i historien som en vellykket og velafviklet spillerfest.

logo
Kontakt os
Du er velkommen til at sende os dit spørgsmål, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.


Kontakt os