Hvorfor frivillig

Søg på vores hjemmeside

Der er rigtig mange gode grunde til at blive frivillig i én af Danmarks største fodboldklubber - Greve Fodbold. Som frivillig gør du en kæmpe forskel for andre, du styrker dine egne kompetencer og du bliver en del af den fælles opgave om om at skabe endnu bedre rammer for klubbens mange børn, unge og ældre - og som bonus får du en masee spændende nye oplevelser.

I en fordboldklub som Greve Fodbold kan du få masser af kompetencer og plusser på CV’et. Du får derudover et nyt netværk og oplevelser, du aldrig glemmer. Og du bliver klogere og får arbejdserfaring, mens du gør noget godt for andre. Giver det mening? Det gør det for i hvert fald for de mange frivillige, der til daglig gør en kæmpe indsats i klubben.

I Greve Fodbold ønsker vi at være "flere til at lave mindre", så vi samtidig kan skabe et godt og sjovt frivillighed miljø, hvor vi er flere om at løfte og samarbejde.

Men vi har altid plads til én til "på holdet"... så kontakt os allerede i dag, og hør dine mange muligheder for frivilligt engagement i Greve Fodbold.

Du kan også se de ledige stillinger her på hjemmesiden.

VI SES wink...

logo
Kontakt os
Du er velkommen til at sende os dit spørgsmål, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt.


Kontakt os